geschenkverpakking

Geschenkverpakkingen verkopen makkelijker

geschenkverpakking

Herinnert u zich nog wat er door u heenging toen u als kind een verjaardagscadeau kreeg? Ja, dat dachten wij al. Hetzelfde effect heeft uw product in een geschenkverpakking. Uw geschenkverpakking maakt van uw product een cadeau! Zoveel leuker voor de gever en nog leuker voor de ontvanger. Meerwaarde zonder meerkosten.

Neem voor geschenkverpakkingen contact met ons op
Wilt u uw klanten het koopgemak bieden waarmee zij uw producten sneller kopen? Neem contact met ons op voor een speciaal ontworpen geschenkverpakking en maak van elke dag één groot pakjesfeest.

offerte aanvragen
geschenkverpakking

uitgelichte producten

 • Geschenkverpakking voor drank

  Geschenkverpakking voor drank

  Klik op de foto

  Cadeuverpakking voor webshops

  Cadeuverpakking voor webshops

  Klik op de foto

 • Geschenkverpakking voor drank

  Geschenkverpakking voor drank

  Klik op de foto

 • Cadeuverpakking voor webshops

  Cadeuverpakking voor webshops

  Klik op de foto

10 Redenen om voor PUL display te kiezen

 • Al 50 jaar ervaring in Point of Sale
 • Altijd maatwerk
 • Allround in gehele proces
 • Ruim spectrum aan materialen
 • Gespecialiseerd in diverse productietechnieken
 • Eigen productiefaciliteiten
 • Eigen merchandisers
 • Elke hoeveelheid die u maar wenst
 • Van ontwerp tot winkelvloer
 • Voor elke doelgroep

over pul display

Bij PUL display werken wij al 50 jaar aan het verhogen van zichtbaarheid en sales bij het Point of Sale. Daarin kenmerken wij ons door betrouwbaarheid en gedegenheid. Bij alle displays, mailings en verpakkingen die wij ontwerpen en produceren, gaan wij grondig en nauwkeurig te werk. Van het inventariseren van uw wensen tot het leveren van het eindproduct, wij houden elk detail scherp in de gaten: winkelfactoren, milieu, productiekosten en tijd. Alles om uw doel te bereiken.
 

puldisplay

Alles onder één dak

Bij ons gebeurt alles onder één dak. Daarnaast werken wij met materialen als kunststof, karton, metaal en hout. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren. Point of Sale materiaal waarmee u uw doel bereikt..

Kwaliteit in korte tijd

Wilt u kwaliteit, persoonlijke service én korte levertijden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om uw plannen uit te werken tot een maatwerk display, mailing of verpakking van hoge kwaliteit. En snel!

Contact

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt uw wensen e-mailen naar onze afdeling verkoop: info@puldisplay.com of ons bellen voor een vrijblijvende kennismaking en/of offerte: 033 253 60 14.

contactinformatie

Wilt u displays, mailings of verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit? En houdt u van persoonlijke service en korte levertijden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn heel benieuwd naar uw wensen.

Bedankt voor de aanvraag

Wij hebben uw contactaanvraag in goede orde ontvangen en zullen hier binnen enkele uren op reageren. Wilt u al eerder contact met iemand van PUL display? Dat kan op telefoonnummer 033-2536014 of per mail info@puldisplay.com.

Het team van PUL display

n.b. Opgeven voor de nieuwsberichten van PUL display? Klik hier

PUL Display B.V.

Oosterinslag 18
Postbus 80
3870 CB Hoevelaken
Routeplanner
Tel: 033 - 253 60 14
KvK: 08020318
FTP

Vraag een vrijblijvende offerte aan: